Het is hier fantastisch!
Door: NingJieEnYue
Blijf op de hoogte en volg Ning Jie en Yue
21 Mei 2012 | China, Yangshuo
Eerst zijn we een eind gaan fietsen naar de Yulong bridge waar we een waterige soep naar binnen hebben gewerkt.
Daarna werd de fiets op het vlot geladen en zijn we langzaam de Yulong rivier afgezakt. Zo nu en dan was er een klein watervalletje waar we vanaf moesten, dit tot grote hilariteit van de kinderen.
We waren de enige op het hele stuk, super!!!
's avonds zijn we naar de Sanjiu Liu show gegaan, dit was een werkelijk schitterende show gemaakt door de regisseur welke ook de openings en sluitingsceremonie van de Olympische spelen 2008 Beijing op z'n naam heeft staan.
We zaten op de 50 dus hadden een prima zicht op dit visuele spektakel wat zich hoofdzakelijk op het water afspeelde. De muziek was schitterend!!!
De foto's spreken denk ik verder wel voor zich.
Morgen krijgt Mo eindelijk haar zin: SHOPPEN in Yangshuo!!!!!
21 Mei 2012 - 17:02
Tijmine:
Wauw, wat indrukwekkend mooi daar!!
Een goede reis verder toegewenst.
groetjes Tjmine -
22 Mei 2012 - 07:03
Monique & Sydney:
Wat maken jullie toch mooie en unieke momenten mee zeg. Sydney moest erg lachen om de foto's met de kippenpoten haha.
Veel liefs en knuffels van ons drie!
X vd Meesters -
22 Mei 2012 - 11:33
De Smullers:
adembenemend........wat prachtig zeg die omgeving
Niekie ga er tegenaan, lekker shoppen, leef je uit....maar denk om je (koffer)gewicht!!!! HET MOET OOK NOG MEE TERUG!!!!!!
kus de Smullers